Worstmakerij

Wij hebben ons rundervleeswaren assortiment uitgebreid. Deze vleeswaren zijn lekker mager en kennen veel variatie.

In onze worstmakerij wordt 80% van ons assortiment vleeswaren en worstsoorten op ambachtelijke wijze gemaakt. Onze vleeswaren en worstsoorten worden bereid uit eerste klas grondstoffen, kruiden en specerijen. Wij produceren ambachtelijke vleeswaren met een onderscheidende smaak.

Toppers
  • Eigen gebraden rosbief
  • Rollades uit eigen grill
  • Fricandeau
  • Runderrookvlees (licht gezouten); zeer mals
  • Bourgondisch gebraad
  • Gekookte metworst
  • Grillworst (naturel, kaas of kip)
  • Leverworst
  • Boerenham
  • Bierworstje; lekker voor bij de borrel
  • Ambachtelijke kiprollade
Exclusieve vleeswaren
  • Pata negraham van het iberico varken; 100% authentiek


Nieuw

Wij streven er naar om iedere week een nieuwe vleeswarensoort te introduceren die zeker onderscheidend zijn, zoals onderstaande producten.

  • Truffel salami
  • Cervelaat met walnootstukjes
  • Saltufo (origineel Italiaans product met Italiaanse truffels en Parmigiano Reggiano kaas)
Zoutarm en glutenvrij

Onze vleeswaren hebben steeds minder zoutpercentage door onder andere de kruiden die wij gebruiken. Hiermee spelen wij in op de vraag vanuit de consument. Ook kunnen wij diverse soorten vleeswaren leveren die glutenvrij en allergeenvrij zijn. Informeer in de winkel naar de mogelijkheden.

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.